Créixer en tribu

Un pilar d’Instint de Mare és fomentar l’acompanyament en grup, afavorir fer tribu i créixer les famílies juntes. Això ho ofereixo mitjançant activitats com tallers i xerrades, i a través de punts de trobada en format de grup de suport a la criança o per embarassades en diferents municipis.

grup criança Instint de Mare2

PER QUÈ?

En el moment que sabem que crearem una nova família, ens sorgeixen dubtes, interrogants, inquietuds.

Antigament (però tampoc fa molt), es donava un tipus de criança més en tribu, entre famílies, i alhora, dins de cada família, coeixistien diferents generacions. Aquest tipus d’estructura afavoria que les dones se sentissin més unides, més compreses.

Actualment, els nuclis familiars són reduïts i la resta de la família viu en un altre punt del municipi o a vegades, lluny o no hi són. Tot i així, les nostres necessitats com a família continuen essent les mateixes: busquem amb qui compartir, amb qui aprendre, amb qui escoltar.

Save

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/6/e/instintdemare.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405