Postpart

Durant el postpart immediat, atenc les teves necessitats afectives en els primers dies: primer en el lloc del part (hospital, casa, casa de naixements) a les primeres hores del naixement del bebè i després a l’arribada a casa.

doula postpart Instint de Mare 4

L’arribada del nounat és una mescla d’emocions molt intenses i dispars, i tenir una doula al teu costat et garanteix poder-les validar, canalitzar-les i entendre-les. Tindràs una persona al teu costat que et cuidarà, et mimarà, un cop més, sense jutjar-te, sense aconsellar-te, perquè tinguis un espai de pau i calma per tu i el teu bebè. Sense pressió, sense presses, amb amor i confiança.

En el doulatge et puc oferir també els meus coneixements en lactància i de porteig, si són necessaris.

És recomanable que tinguis aquest servei d’acompanyament en el postpart previst amb anterioritat al part, per així poder estar al vostre costat les vostres primeres hores i dies de l’arribada del nadó. Tanmateix, pots avisar-me en qualsevol moment quan ho consideris, després del naixement.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/6/e/instintdemare.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405