tempesta-i-paraigua-david-marcu

“Moments de calma en la tempesta”

“Estic molt contenta d’haver compartit el meu embaràs i  postpart amb tu Roser, una experiència que valoro molt positivament. Ets una persona amb qui he gaudit bones estones i bons consells, explicats sense pressa i amb fluïdesa. En tot moment m’he sentit escoltada i no jutjada, sempre has buscat fer-me sentir bé i alliberar-me de pors i inquietuds que anaven sortint.

El fet de tenir una persona que desprèn tranquil·litat i harmonia en aquest moment de la vida fa que et sentis més segura de les decisions que has de prendre. És veritat, també que en un segon embaràs l’experiència ajuda, però tot i així tenir-te al meu costat abans i després del naixement de la nostra petita, ha sigut de gran utilitat.

La June venia de natges, i això em tenia molt preocupada i tu vas orientar-me i donar tota la informació que necessitava (moxa, acupuntura…) vas fer que no em donés per vençuda i amb forces per lluitar pel part desitjat. La June es va girar finalment amb la versió externa i vaig poder gaudir d’un part vaginal.

Un cop nascuda la June vaig compartir el dia a dia amb tu, vençut el neguit de la lactància que era el que més em preocupava, el comportament de la germana gran de dos anys i mig, la relació amb els sogres, la llunyania dels meus pares, l’ajuda que em faltava, canvis hormonals, va fer que em sentís més tranquil·la i recolzada. Moments de calma en la “tempesta”.

Em sento molt agraïda, per que a part d’haver tingut una doula, una acompanyant, una guia he guanyat una amiga.

Tens totes les qualitats que al meu entendre són necessàries per escoltar a la gent i voldria desitjar-te que puguis gaudir molt en aquest camí. “

Leticia Delaurens.

Save

Save

Save

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/6/e/instintdemare.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405