Qui sóc

Roser Pont Instint de MareEm dic Roser Pont Vilalta, sóc mare de 2 fills: el Guim, del 2011 i el Blai, del 2014. Ambientòloga de professió, tot i que la maternitat m’ha portat a una redescoberta de mi mateixa, del que sóc i del que vull ser. És per això que m’he format seguint el camí que ara sento, que és el d’acompanyar a les famílies en la maternitat i la criança dels seus fills i filles.

Així doncs, la maternitat em porta també cap a nous camins més profunds, més íntims, i alhora cap a créixer, cap a donar, cap a… on em digui el meu Instint de Mare. Precisament, és així com he batejat aquest projecte. Un projecte que estic desenvolupant perquè és aquest instint tan potent qui em guia, i jo em deixo guiar per ell.

DOULA

Formo part de la 8a promoció de la formació que ofereix l’Associació Escola Arc de Seda – Mares Doules (2014-15), amb ponents de nivell internacional com Michel Odent o Liliana Lammers, així com reconeguts dins del nostre país com Adolfo Gómez- Papí, Gemma Baulies i Pilar Arlándiz, Rosa Jové o Àngels Claramunt, i d’altres. Tanmateix, amb el que em quedo més de la formació rebuda, és com aquesta m’ha sabut transmetre l’exigència i el grau de responsabilitat que comporta aquesta professió: saber i conèixer-ne els límits és quelcom imprescindible per estar al costat d’una família en un moment tan íntim i delicat com ho és la p/maternitat.

Sóc sòcia de l’associació AmanaDoula, que agrupa a les doules formades a Arc de Seda – Mares Doules. Estem unides per tant, per la mateixa essència, tota una garantia per les famílies que sol·liciten el meu acompanyament, ja que els suposa tenir un col·lectiu de doules al darrera amb qui ens recolzem les unes a les altres, i a les respectives famílies que estiguem acompanyant.

PORTEIG

Vaig fer una primera formació bàsica a l’escola Llévame Cerca el 2014, i m’he continuat formant amb l’escola KangureArte aquest 2016. KangureArte és la primera escola de porteig espanyola que pertany dins del grup BCIA (Baby Carrier Industry Alliance) i també la primera amb reconeixement oficial estatal.

ASSESSORA DE LACTÀNCIA

Formo part de la 7a promoció d’assessores de lactància dins la formació que ofereix la Federació Catalana de la Lactància Materna (2016).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/6/e/instintdemare.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405